SENIORENSHOW met HUGO FRANKS 

HET LEUKSTE ENTERTAINMENT VOOR SENIOREN EN OUDEREN

seniorenshow entertainment ouderen hugo franks

Hugo Franks presenteert de muzikaalste seniorenshow van Nederland! Voor ouderen en senioren brengt Hugo een prachtig en speciaal voor deze doelgroep afgestemd programma, waarin deze muzikale ras-entertainer zijn publiek mee terug neemt naar 'de goede oude tijd'. Met liedjes van toen en nu want de tijd van 'Het karretje wat op de zandweg reed' is wel passé. De huidige generatie ouderen hebben bewust de tijd van de twist en rock 'n roll meegemaakt... Dus zit er ook een vleugje pit in het programma! Met een flinke dosis enthousiasme, passie en respect voor zijn publiek brengt Hugo een muzikaal spektakel vol herkenning en gezelligheid. Lekker meezingen met bekende Hollandse-hits, genieten van bekende en onvergetelijke golden-olies en misschien zelfs een dansje wagen of een polonaise lopen... het kan allemaal! Het feestje wordt afgewisseld met mooie luisterliedjes die prachtige en soms zelfs emotionele herinneringen zullen oproepen. Keer op keer weet hij zijn publiek te raken en zijn de reacties na afloop van zijn optreden meer dan lovend.
Hugo heeft géén vaste setlijst, maar speelt in op zijn publiek. Zo blijven zijn optredens afwisselend, spontaan en hebben een hoog entertainment gehalte. Dat maakt deze seniorenshow anders dan alle anderen!

 

Deze optredens worden voorzien van voortreffelijk eigen geluid als vanzelfsprekend op het juiste volume. Een extra geluidsman is niet nodig, Hugo heeft alles zelf in de hand. Dat spaart bovendien ook nog eens kosten! Hugo Franks weet vanuit eigen ervaring hoe enorm de bewoners van zorginstellingen genieten van muziek. Hij draagt de zorg een warm hart toe en hanteert hiervoor een aantrekkelijke gage waardoor een optreden van Hugo Franks altijd binnen uw budget past. 

Natuurlijk staan wij altijd open voor een voorstel om voor uw organisatie, tegen een aantrekkelijke korting, boekingen te verdelen over meerdere locaties. Wij gaan hierover graag met u in gesprek.